Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Véget ért a II. Pudva Gála

2013.03.24

 A Gála főszervezője természetesen az egész ötletgazdája, Kiss Ádám volt, és ő, valamint Molnár Vencel volt a két házigazda, akik felkonferálták az egész eseményt. Ez volt az eddigi legjobban sikerült Gála, a tavalyinál sokkal jobb és kiforrottabb volt, ez azt jelenti, hogy sokkal igazságosabban és arányosabban lettek elosztva a díjak is. 

Az előkészületeket követően Kiss Ádám házigazda ismertette a jelöléseket, és felidézték a filmeket, amiket ezen a gálán értékelni fognak. E három film pedig a következő volt: Nagypapa, Mama és Margit. illetve Ádám 3 animációs filmje, de azok csupán egy kategóriában. Persze meglepetések így is bőven voltak, de összességében minden díjazott nagyon meg volt elégedve az elnyert díjakkal, tehát kijelenthetjük, hogy idén a szervezés kitűnően sikerült. 

Na de lássuk a díjazottak listáját:

Legjobb film (ez a legrangosabb kategória): Nagypapa

Legjobb rendező: Kiss Péter (Nagypapa, Margit és Mama rendezője) és Kiss Ádám (Húsvéti posta, Feljutás a csúcsra)

Legjobb animációs film: Húsvéti posta

Legjobb férfi főszereplő: Molnár Vencel (Nagypapa)

Legjobb női főszereplő: Kiss Ádám (Margit, Nagypapa, Mama)

Legjobb mellékszereplő: Kiss Péter (Margit) 

Legjobb vágó: Kiss Péter (Mama, Margit, Nagypapa)

Legjobb forgatókönyv: Kiss Ádám és Kiss Péter (megosztva)

Legjobb zene: Kiss Péter (Mama)

Legjobb smink: Molnár Vince (Nagypapa)

Különdíj: Molnár Vince és Molnár Vencel

Hülyeségdíj: Molnár Vencel 

Pótdíj: Molnár Vince

Mint láthatjuk a Gála legnagyobb nyertesének és abszolút kedvencének a Nagypapa bizonyult, ami azontól, hogy elvitte a legjobb film díját, ami a legrangosabb elismerés, további 6 díjat is megszerzett. Szintén jól szerepelt a Mama, ami viszont csak 3 díjat söpört be, de még ez is jobb, mint a Margit, ami viszont csak egyet. Szintén érdekes megnézni a jelölések és a megnyert díjak arányát, itt azt látjuk, hogy Kiss Péter 8 jelölésből hatot, Kiss Ádám 6-ból 4-et, Molnár Vince 4-ből 3-at vitt el, és Molnár Vencel volt az egyetlen, aki mindhárom jelölésben megnyerte a díjat.  

A Gála egyetlen hibája talán az volt, hogy több kategóriában is mindössze egy jelölt volt, így némelyik kategóriában biztos volt, hogy ki nyeri meg a versenyt. Ezt a következő Gálára természetesen az ígéretek szerint megváltoztatják, hogy minden kategóriában tényleges verseny lehessen, és sehol ne legyen egyértelmű győztes már előre.  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.